Uncategorized

Dromen en Doelen

Hi lieve Power Mama Vrouw,

Deze keer gaat het over jou Dromen en Doelen.

Heb jij trouwens al mijn blog over Zelfliefde gelezen?.  Als dat zo is  dan weet jij nu dat jij jezelf,  jou Dromen en Doelen de vrijheid mag geven. Dus waar word jij blij en gelukkig van. Welke doelen of dromen wil jij graag uitvoeren maar blijft het nu nog in de kast liggen.

Schrijf voor jezelf op in een mooi schriftje waar jou verlangens naar uit gaan.  Jij mag dit helemaal zelf ga invullen en creëren, Jij weet precies hoe jij dat wilt,  dat hoeft een ander niet te vertellen of uit te leggen.

Een mama vrouw is zo belangrijk als jij uitvalt dan valt de motor stil, en kan alles niet naar behoren blijven draaien.  Maar ook jij hebt tijd voor jezelf nodig om bij te kunnen tanken. Neem deze tijd alsjeblieft. Dit zijn de momenten dat jij even kunt opladen en weer verder kunt.  In zo’n time out komen de mooiste en waanzinnigste ideeën naar boven. Hier kom jij tot je zelf en kun jij jou doelen en dromen nog meer helder worden wat jij nu graag wilt en waar jij gelukkig van word. Wil jij graag even een dag voor jezelf of met vriendinnen op stap en misschien wel gewoon even tijd alleen doorbrengen door een wandeling of een cursus die jij zo graag wil doen. Ga het maar lekker doen want hier krijg jij de juiste energie van en word jij opgeladen en kan de motor weer lekker draaien.

En Nu jij weet wat jij graag wilt, wat zou jij op korte termijn willen realiseren. Welke doelen of dromen zou jij waar willen  maken. Waar gaat jou hart van stralen en waar krijg jij een lading energie van waardoor jij veel energieker en vrolijk in het leven gaat staan.

Jouw omgeving zal dat gaan merken en zien en ervaren dat jij veel lekker en fijner in je vel gaat zitten. Je komt veel ontspannender en rustiger over. Dit werkt uiteraard door op jou gezin. Je kunt met veel meer plezier gaan genieten van de kleine dingen op thuisfront  Jij zal veel meer relaxter zijn. Dit werkt  gelijk door op jou gezinsleven. Ze zullen een vrouw en mama gaan mee maken die in haar eigen kracht staat en liefdevol en met passie haar leven leidt.  Jij zult jouw kinderen anders gaan benaderen,  met veel liefde en rust en geborgenheid. Zij zullen zich volkomen veilig voelen bij jou omdat jij heel veel rust uitstraalt.   De mooie positieve energie die voelbaar is stroomt over naar de mensen die jij ontmoet.  En dat alleen omdat jij jezelf gunt om nu echt te kiezen voor jezelf. Want als jij voor jezelf goed zorgt kun jij ook voor de ander goed zorgen.

Hoe mooi is het dat jij nu leert en ervaart om te leven waar jou hart van gaat stralen en dat is toch gaaf.

Jij mag volledig jezelf zijn en het resultaat is dat jou hele omgeving daar profijt van heeft. Dit werkt door op zoveel gebieden en op andere in jou directe leefomgeving.

Jij kan nu die Prachtig Power Mama Vrouw zijn, die in verbinding staat met haar ware zelf. Je vrienden, vriendinnen, en je familie en je collega’s etc gaan jou zien als een waardevolle vrouw die zelfverzekerd in het leven staat.

Ze zullen jou ervaren als iemand die met veel passie en levenslust haar leven een nieuwe  boost heeft gegeven.

Wat is er nog meer nodig? . Zijn er nog dingen die jij graag wilt bereiken,  nu jij al zichtbaar stappen maakt naar een mooie en levenslustige Mama Vrouw.

Dag lieve Power Mama Vrouw

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *