NU volledig in mijn kracht en vol zelfvertrouwen in het leven

 

Na mijn coaching traject die ik bij Lisette heb gevolgd zijn er voor mij deuren open gegaan wat eerst ondenkbaar was. Ik heb bij haar geleerd om naar mezelf te mogen kijken. Door dit proces zijn er op korte termijn mooie gebeurtenissen ontstaan. Door de directe aanpak van Lisette en de juiste vragen die zij mij stelde heeft dit mijn bewustwording in mezelf vergroot. Ik kwam erachter dat ik mezelf al die tijd te kort deed. Ik cijferde mij zelf volledig weg. En door voor mezelf te mogen kiezen heeft dit mij tot nu toe meer plezier, ontspanning en energie gegeven. Ik sta NU volledig in mijn kracht en vol zelfvertrouwen in het leven. Eveline Kortebroek 

 

 

Lisette van Lisette Reset Coach is voor mij een echte aanrader

Sinds de coaching bij Lisette heb ik meer vertrouwen in mezelf gekregen, kan ik beter mijn grenzen aangeven, durf ik me meer te uiten.  Ik kom zelfverzekerd  over en ik sta in mijn kracht . Ik ben nu een vrouw die goed in haar vel zit. En dit is zichtbaar geworden in mijn directe omgeving ze vinden dat ik positief ben veranderd en dat ik veel meer energie uitstraal. En dat geeft mij een goed gevoel. Coach Lisette van Lisette Reset Coach is voor mij een echte aanrader. Lianne Verhoeven, 

 

Ik heb nu veel meer inzicht gekregen in mezelf

 
Ik heb Lisette als een fijne coach ervaren. Ze wist precies waar ik vastliep en ze kwam met praktische tips en bruikbare technieken om aan de slag te gaan. Ik voelde me snel op mijn gemak bij haar. De sfeer was ontspannen en er was gelijk een klik waardoor ik volledig mezelf kon zijn. Ze luisterde goed naar wat ik vertelde en ze nam bij het intakegesprek ruimschoots de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Ze heeft mij goed door het traject heen geleid. Ik heb nu veel meer inzicht gekregen in mezelf. Marian van de Groot