Uncategorized

Mijn Missie

Mijn Missie is om vrouwen en vooral de mama’s bewust te laten worden van hun eigen kracht en om volledig zich zelf te mogen zijn. Niet meer jezelf wegcijferen en je onderaan de streep in het gezin te plaatsen.

Ook jij mama vrouw mag volledig jezelf zijn. Jij mag jou eigen beslissingen nemen waar jij gelukkig van word. Het is niet egoïstisch als jij “ eigen tijd “ wilt in lassen zoals een cursus die je leuk vind of met vriendinnen naar de film, misschien gewoon even tijd voor jezelf met een boek op de bank. Alles is mogelijk jij mag dit ook inplannen.

Juist door dit vaker te doen krijg jij weer meer plezier en zin in het leven. Jij wordt niet meer opgeslokt door de alle beslommeringen van het gezinsleven. Jij word weer die krachtig en ontspannen mama & vrouw  die jij wilt zijn. En jij hebt meer energie en je straalt van geluk.

Ik wil jou helpen om deze keuzes te kunnen maken voor jezelf vanuit kracht en liefde zonder dat jij een schuldgevoel naar jou gezin toe hebt. Jij mag je zelf plezier en ontspanning  gunnen juist om dat dit veel meerwaarde geeft aan een mooie gezin en leven daar buiten want jij wilt toch nu ook leven en niet maar ‘’ Overleven”.

Waar word jij gelukkig van. Begin bij jezelf en je zult versteld staan hoe snel jou omgeving  hierop reageert als jij relaxter zal zijn.

Sta jij nu op en ga jij als Power Mama Vrouw de wereld in met veel liefde en kracht.

Ga JIJ nu leven vanuit jou hart en ziel.

Is het 100% Ja als antwoord … Waanzinnig dat jij jezelf dit gunt er zullen deuren opgaan die eerst voor onmogelijk leken.

YES ROCK THIS WORLD en be yourself MAMAVROUW

You may also like...

1 Comment

  1. Mooi om te lezen hoe jij zo stevig achter je missie staat. Hier sta ik volledig achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *