Even voorstellen…

Mijn naam is Lisette Verhoog, Ik ben gecertificeerd Body Mind Release therapeut. Ik woon
met mijn dochter Ingeborg samen in de omgeving van Rotterdam.

ik weet als geen ander hoe het is om te overleven in plaats van te leven. Mijn leven is niet altijd heel soepel verlopen…. Rond mijn 18e heb ik last gekregen van hyperventilatie en paniekaanvallen. Ik raakte overspannen. En door de klachten van hyperventilatie/paniekaanvallen heb ik toen straatvrees ontwikkeld. Dit alles was de druppel en ik kon echt letterlijk geen kant op. Ik kwam er achter dat ik dit niet zelf kon oplossen en ik ging op zoek naar een therapie die mij kon helpen. Dit werd een lange weg voor ik eindelijk de juiste therapie vond. Na een lange zwerftocht van therapie naar therapie kwam YOGA op mijn pad en voelde ik mij echt weer langzaam mezelf worden. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en plezier in het leven.

Ik had helaas nog steeds last van de paniekaanvallen/hyperventilatie. Ik WILDE er nu eens en voor altijd van af. En toen was daar de dag dat ik van mijn werk thuis kwam zitten. Ik kon niets meer. Ik had al die tijd door geworsteld en door gerend, maar nu ging het vlammetje toch echt uit. Ik was niet meer in staat om iets te doen. Ik ben toen gaan Googlen, omdat ik vastbesloten was om snel weer aan de slag te kunnen. Zo kwam ik een website tegen van een Belgische man die precies hetzelfde had meegemaakt als ik met mijn klachten. Hij heeft een programma ontwikkeld om hiervan af te komen. Ik was heel erg nieuwsgierig geworden
of deze methode mij zou helpen om van de paniekaanvallen/hyperventilatie af te komen.

Dus ik heb het programma aangeschaft en ben het heel trouw gaan volgen en ja het ging steeds beter met mij. Ik durfde weer steeds meer en ik heb sinds deze methode van hem nooit meer last gehad van dit alles. Ik groeide door en bleef mezelf ontwikkelen door cursussen en opleidingen over hoe je het
leven kunt omarmen en ervan genieten en verdieping in zelfontplooiing. Hierdoor kwam ik in aanraking met Body Mind Release en ik heb de opleiding gevolgd bij Hans de Waard die oprichter is van deze methode. Het heeft mij zoveel gebracht door de negatieve ballast die ik ook nog bij mij had los te laten en positieve gevoelens en levens programma’s terug te halen.

Het was voor mij echt een RESET van alles wat nog in mijn onbewuste aanwezig was en dit is letterlijk opgeschoond door Body Mind Release methode.

Ik was zo gigantisch blij verrast dat dit mij gelopen had en nog steeds bij in klachtenvrij!
HOE GAAF IS DAT?

… En nu ben ik er voor jou!

Ik weet dus als jij echt wilt leven vanuit je HART en ZIEL, jij dit ook kunt bereiken.

KOM IN ACTIE: ik ben hier om jou te helpen om dit te bereiken.

EN OOK als jij belemmerde overtuigingen hebt of andere klachten zoals negatieve ballast die voor 95% ons leven bepaalt hoe wij denken, voelen, gedragen en handelen en jou weerhouden van het leven waar jij gelukkig van wordt.

GEEF NIET OP! Blijf je zelf altijd trouw om alles er uit te halen wat mogelijk is. Laat je niet omver blazen door anderen. En kom op voor jouw eigen keuzes.
Ik ben hier om je te laten zien dat jij jouw eigen MASTER INSPIRATOR kunt worden van jouw MEGA GAVE LEVEN.

Jij mag volledig jezelf zijn: 100% en hoe mooi is dat. Jij mag zelf jouw leven kleur gaan geven en besluiten hoe jij dit leven wilt gaan bewandelen.  Met welke keuzes en mensen jij dit wilt doen en waar jij gigantisch gelukkig van wordt. Wat zijn jouw dromen en wensen voor dit Waanzinnig te gekke leven die op je wacht? Welke stappen wil jij maken om jouw leven richting te geven waarheen jij het wilt? En ben jij er klaar voor om MEGA grote sprongen te maken die jouw verrijken tot een MOOI en WAARDEVOL mens een prachtmens die jij al bent? Loop jij vast op jouw doelen en dromen? Weet jij niet welke kant jij nu op moet? Laat mij jou inspireren om jouw doelen en dromen helder in kaart te brengen. Ik kan jou nu al laten weten dat jij jouw eigen Master Inspirator gaat worden en dat jij een Creator zult gaan zijn van dit WAANZINNIGE leven!.

Wil jij yippiediedo geïnspireerd worden? Blijf mij volgen en jij zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is.