Workshop Be Your Self

Voor de Power Vrouw die weer wil stralen

Dromen en Doelenboard  : make you dreams come true

image003
  • Ben jij het zat om je zelf weg te cijferen?
  • Heb jij het gevoel anders te zijn?
  • Loop jij vast in jouw leven en blijft het alleen bij dromen?
  • Wil jij nu eens en voor altijd afrekenen met het “niet goed genoeg” Label?
  • Weet jij waar jou hart van gaat stralen, maar wat nu niet volledig benut wordt?
  • Wil jij in actie komen, maar je weet niet welke wegen hiervoor jij kan bewandelen?
  • Weet jij niet duidelijk wat jou zielsmissie is en wil dit graag ontdekken?

Hi lieve Power vrouw

Komen deze punten jou bekend voor en herken jij jezelf daarin? Dan is deze workshop zeker de moeite waard om deel aan te nemen.

In deze workshop ga ik jou leren om jouw WARE zelf terug te vinden en te leven vanuit jouw Hart en Ziel en dat jij jezelf niet meer voor minder genoegen hoef te nemen.

Jij Power vrouw mag jezelf dit gunnen om weer te leven zonder belemmerende  overtuigingen en het leven te mogen gaan creëren zoals jij het wilt.

In deze workshop krijg jij van mij inzichten mee over hoe jij het anders kan gaan aanpakken en jij leert om meer in het NU te leven en te genieten van de kleine dingen die nu vanzelfsprekend zijn. Je leert weer om echt te gaan voelen. Je zult daardoor meer compassie gaan ervaren. Hoe gaaf is het dat jij nu volledig kunt gaan leven waar jij 100% gelukkig van wordt?

We beginnen eerst met deze workshop met een stilte wandeling om goed te kunnen aarden en tot jezelf te komen. Daarna gaan we aan de slag met de doelen die jij wilt manifesteren. We schrijven in een schrift hoe dit bereikt kan worden, zodat het op papier staat. Jij kunt hierin altijd terug kijken zodat jouw focus en doelen niet vervagen. Als dit helemaal duidelijk en helder is gaan we met het DROMEN en DOELEN BOARD starten. Dit BOARD is een ANKER om jou te herinneren waar je Focus ligt om deze doelen waar te maken. Het is echt stappen maken in een richting waar jij nog niet eerder bent geweest, omdat er telkens iets tussen kwam en jij deze stap niet durfde of kon nemen.

STAP Nu in jouw nieuw JIJ. Die vol liefde naar haar zelf mag gaan kijken.

Ben jij geïnspireerd geworden en wil jij jezelf Positief empoweren en durf jij jezelf aan te pakken? Meld je dan aan voor deze workshop en gun jezelf een Nieuwe Start en een leven vanuit jouw Hart en Ziel.

Stuur een bericht naar  info@bmrcoaching.nl  of via mijn telefoonnummer 06-42258316.

Jouw investering is  € 30 (deze prijs is inclusief materiaal, begeleiding, koffie/thee en wat lekkers).

Na afloop van de workshop krijg jij een leuk presentje mee!

Locatie:
Op een mooie inspirerende locatie

Datum:
Nieuwe data voor 2020 volgen z.s.m.

Tijd:
13:00 tot 17:00

Lisette Verhoog
Email: info@bmrcoaching.nl
Tel.nr: 06-42258316

In deze workshop leer ik je hoe je focus kunt krijgen op je wensen en reik ik je tools aan om je dromen niet alleen bij dromen te houden, maar ook daadwerkelijk kunt gaan realiseren. Herken je deze punten dan is deze workshop zeker voor jou!!