Uncategorized

Zelf liefde

Hi lieve  Mama Vrouw,

Hoe is het nu met jou. Wat gaat er in jou om als het over zelfliefde gaat wat voor gevoel heb jij daar bij. Wat komt er los? Of heb jij er weerstand tegen dat weer iemand hierover begint.  Want zelfliefde is nog al een onderwerp. De meeste mensen en dan vooral vrouwen hebben dit erg weg gestopt.

Liefde voor je zelf. Ja daar heb ik toch geen tijd voor, aandacht en liefde voor mezelf. Het gezinsleven is veel te druk en de dagelijkse bezigheden zijn een mooi excuus om te zeggen dat jij gewoon het leven leidt hoe het nu gaat.

Of denk jij wel eens, ja hoe zou het zijn als ik volledig mezelf kan zijn en dan voor de volle 100%. En dat jij in de spiegel kijkt en zegt ja ik ben helemaal oke en ik hou van mezelf precies zoals ik ben.  En dat jij je lichaam mooi vind en jezelf niet afkraakt om dat je billen te dik zijn of je heupen te breed of dat je meer rimpels hebt als toen je 20 was. Oud worden is een mooi proces. En van jezelf houden is echt waanzinnig gaaf. Ik vind het nog steeds helemaal te gek dat ik nu gewoon heerlijk in mijn vel zit. En wie wil dat nu niet. Gewoon lekker jezelf zijn.

Dus wat houd jou tegen om voor jezelf te kiezen en je zelf voorop te zetten. En ook jij bent belangrijk naast dat je echtgenote bent en mama zijn en vriendin van…, want jij hebt toch ook dromen en doelen waar jij gelukkig van wil worden of niet…

Zijn deze doelen op de achtergrond geraakt door dat jij jezelf hebt weg gecijferd. Ja zeg maar eerlijk want dat doen wij vrouwen. Wij zorgen altijd eerst dat de ander het goed heeft en niets te klagen. Maar wat gebeurt er met ons. Waar gaan onze verlangens naar toe. Meestal in de “ Prullebak” want ja dat kan toch niet naast het gezin zelf iets willen. Dat is onmogelijk ..maar is dat zo.

Nee natuurlijk niet. Jij mag van je zelf houden en je zelf gunnen om ook leuke en spannende dingen in jou leven te doen naast Echtgenote te zijn, mama en vriendin van.

Ben jij bereid om dit aan te pakken en deze omkeer te maken naar een nieuwe kijk op jezelf.

Als jij een vette JA kunt zeggen Gefeliciteerd de verandering is NU al in werking gezet.

Hoe Cool en Waanzinnig is dit. Dat jij jezelf dit gunt.

 

Dag lieve Power Mama Vrouw.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *